Carta
Per picar
- Olives 2
- Patates xips 1,5
- Gilda (anxova, seitó o mixta) 1,5
- Anxoves 00 2,25
- Pa de coca Triticum amb tomàquet de penjar 3
- Seitons 4,5
- Matrimoni 3,5
- Combinat Vermut 8
Frescos
- Russa 8
- Amanida de seitons, pebrot escalivat i romesco 10
- Carpaccio de carbassó amb formatge i tomàquet sec 7
Clàssics
- Patates Debut 6,5
- Musclos al vermut 7,5
- Croquetes 6
- Gambetes a la sal 12
- Coca de sardines 13
- Pop a la brasa 17,5
- Calamars amb ceba i tomàquet 18
- Orella de porc premsada i ximixurri 9.5
- Steak Tàrtar 16,5
Xup-xup
- Mandonguilles amb bolets 14
- Peu de porc guisat amb vi ranci 7,5
- Tripa i capipota 10,5
Postres
- Pastís de formatge 6,5
- Escuma de crema catalana 6
- Ganache de pistatxo 7
Vins blancs
- Aloers (Penedès)) xarel•lo 27
- Rupestris (Penedès) xarel·lo i malvasia 22
- Clot dels Noguers 2015 (Penedès) xarel·lo 28,5
- Cisteller Xarel·lo (Penedès) xarel·lo 36
- Matèria Prima (Penedès) xarel·lo 25
- Vi-D-Re (Penedès) xarel·lo 36
- Pardas Pur Xarel·lo (Penedès) xarel•lo 36
- L’Enclòs de Peralba Els Presseguers (Penedès) xarel.lo 28.5
- Clot dels Eixams (Penedès) malvasia de Sitges 27
- Blau Cru (Penedès) malvasia de Sitges 28
- Ratpenat (Penedès) macabeu 27
- Cisteller Verbena (Penedès) incrocio i manzoni 29
- Germinal (Montsant) garnatxa gris 29
- Les Brugueres (Priorat) garnatxa blanca 26,5
- Castell D’Encus Ekam (Costers del Segre) albarinho i riesling 40
- Prohom Experientia (Terra Alta) garnatxa i viognier 23
- Brandán (Ribeira Sacra) godello 24,5
- Leirana (Rias Baixas) albarinho 27
- Finca Escribiente (Rueda) verdejo 23
- Jean Marc Brocard Chablis (Bourgogne) 30
- Koehler Ruprecht (Alemania) riesling 26
- Roettgerding (Alemania) riesling 29
Vins Rosats
- El Tercer (Baix Gaià) cartoixà vermell 23
- Ros de Pacs Parés Baltà (Penedès) 18
- Origen Rosé Esteve i Gibert (Penedès) sumoll 18,5
- Sierra de Toloño (Rioja) tempranillo i garnacha 21
Bombolles
- Huguet de Can Feixes Brut Nature Rva (Corpinnat) 2014 21
- Recaredo Terrers ‘19 (Corpinnat) 32
- Recaredo Serral del Vell ‘17 (Corpinnat) 50
- El Cinqué de 9+ Ancestral (Baix Gaià) sumoi 21
- Tres Naus Brut Nature Reserva (Cava) 18
- Colet Aniversari (Clàssic Penedès) 25
- Històric (Cava) 24
Vins negres
- L’Enclòs de Peralba Els Escorpins (Penedès) garnatxa 37
- Collita Roja (Penedès) sumoll 34
- Deunidó (Montsant) garnatxa 28
- Pascona Clàssic (Montsant) garnatxa i carinyena 28
- L’Alleu (Montsant) garnatxa i carinyena 27
- Suc de Sauló (Montsant) garnatxa peluda i carinyena 25
- La Peluda (Montsant) garnatxa peluda 30
- La Figa (Montsant) garnatxa 36
- Josep Foraster Trepat (Conca de Barberà) trepat 23
- Brutal (Terra Alta) garnatxa 23
- Els Pics (Priorat) garnatxa i carinyena 34
- La Guinardera 2019 Vi de Paratge (Priorat) garnatxa 34
- Costes dels Espadats (Costes de Cerdanya) pinot noir 40
- Goyo García Viadero Finca “Los Quemados” (Ribera del Duero) tempranillo 34
- Hinia 2012 (Rioja) tempranillo, graciano i mazuelo 29
- Xérico (Rioja) tempranillo 27
- Alain Graillot Crozes-Hermitage (Roine) syrah 42
- Chateau Lacoste Borie Pauillac (Bordeus) cabernet sauvignon i merlot 44
- Domaine Faiveley Mercurey (Borgonya) pinot noir 40
- Domaine Santa Duc Les Quatre Terres (Côtes du Rhône) syrah 31