Carta
Per fer un Mos
- Olives 2
- Patates xips 1,5
- Gilda (anxova, seitó o mixta) 1,5
- Matrimoni 3,5
- Bombó de tomàquet de penjar 2,5
- Seitons 5,5
- Anxoves 00 2,25
- Croquetes 6
Per Compartir
- Pernil d’espatlla Joselito 16
- Rusa 8
- Patates Debut 6,5
- Musclos al vermut 8
- Planxat de mortadela, burrata i festucs 10
- Figues amb anxoves 12,5
- Coca de sardines 13
- Pa amb tomàquet Triticum amb tomàquet de penjar 3
Verdures, peix i marisc
- Parmegiana d’albergínia 12,5
- Rossinyols en escabetx, ou, panxeta i pinyons 12
- Amanida de tomàquet de pagés 10
- Bacallà amb samfaina 19
- Calamars amb ceba i tomàquet 18,5
Carns i Guisats
- Steak tàrtar 17,5
- Tataki de vedella 18,5
- Mandonguilles amb bolets 14,5
- Orella de porc premsada amb ximixurri 9,5
- Tripa i capipota 10,5
- Manetes de xai 11
L’Últim Toc
- Pastís de formatge 6,5
- Escuma de crema catalana 6,5
- Ganache de pistatxo 7
- Figues amb rom, nata i cítrics 7
Vins blancs
- Aloers (Penedès)) xarel•lo 29
- Rupestris (Penedès) xarel·lo i malvasia 22
- Cisteller Xarel·lo (Penedès) xarel·lo 36
- Matèria Prima (Penedès) xarel·lo 27
- Vi-D-Re (Penedès) xarel·lo 36
- Pardas Pur Xarel·lo (Penedès) xarel•lo 36
- L’Enclòs de Peralba Els Presseguers (Penedès) xarel.lo 29
- Espígol (Penedès) malvasia de Sitges 26
- Blau Cru (Penedès) malvasia de Sitges 30
- Ratpenat (Penedès) macabeu 31
- Germinal (Montsant) garnatxa gris 29
- La Púa (Montsant) garnatxa blanca i garnatxa gris 23
- Les Brugueres (Priorat) garnatxa blanca 30
- Castell D’Encus Ekam (Costers del Segre) albarinho i riesling 40
- Prohom Experientia (Terra Alta) garnatxa i viognier 23
- Supernova (Mallorca) moll blanc 26
- Brandán (Ribeira Sacra) godello 29
- Leirana (Rias Baixas) albarinho 29
- Finca Escribiente (Rueda) verdejo 26
- Jean Marc Brocard Chablis (Bourgogne) 32
- Josmeyer (Alsàcia) gewürztraminer i riesling 24
Vins Rosats
- El Tercer (Baix Gaià) cartoixà vermell 23
- Origen Rosé Esteve i Gibert (Penedès) sumoll 18,5
- Pardas (Penedès) sumoll 20
- And the winner is (Penedès) garnatxa negra i monestrell 20
- Matèria Prima Orange (Penede) xarel·lo 21
Bombolles
- Huguet de Can Feixes Brut Nature Rva (Corpinnat) 2014 25
- Recaredo Terrers ‘19 (Corpinnat) 32
- El Cinqué de 9+ Ancestral (Baix Gaià) sumoi 22
- Recaredo Intens Rosat (Corpinnat) 42
- Tres Naus Brut Nature Reserva (Cava) 18
- Colet Aniversari (Clàssic Penedès) 26
- Històric (Cava) 26
Vins negres
- L’Enclòs de Peralba Els Escorpins (Penedès) garnatxa 37
- Collita Roja (Penedès) sumoll 34
- Sus Scrofa (Penedès) sumoll 22
- Hisenda Miret (Penedès) garnatxa 35
- La Pilosa Herència Altés (Terra Alta) garnatxa peluda 26
- Pascona Clàssic (Montsant) garnatxa i carinyena 28
- Suc de Sauló (Montsant) garnatxa peluda i carinyena 25
- L’Alleu (Montsant) garnatxa i carinyena 27
- La Peluda (Montsant) garnatxa peluda 30
- La Figa (Montsant) garnatxa 36
- Josep Foraster Trepat (Conca de Barberà) trepat 23
- Brutal (Terra Alta) garnatxa 23
- Els Pics (Priorat) garnatxa i carinyena 34
- La Guinardera 2019 Vi de Paratge (Priorat) garnatxa 34
- Costes dels Espadats (Costes de Cerdanya) pinot noir 40
- Goyo García Viadero Finca “Los Quemados” (Ribera del Duero) tempranillo 35
- Hinia 2012 (Rioja) tempranillo, graciano i mazuelo 29
- Supernova (Mallorca) mantonegro 26
- Gabaxo (Rioja) garnacha, Graciano i tempranillo 28
- Dominio de Anza (Bierzo) mencía 30
- Alain Graillot Crozes-Hermitage (Roine) syrah 42
- Chateau Lacoste Borie Pauillac (Bordeus) cabernet sauvignon i merlot 44
- Domaine Faiveley Mercurey (Borgonya) pinot noir 40
- Domaine Santa Duc Les Quatre Terres (Côtes du Rhône) syrah 31