Carta
Per picar
- Olives 2
- Patates xips 1,5
- Gilda (anxova, seitó o mixta) 1,5
- Anxoves 00 2,25
- Pa de coca Triticum amb tomàquet de penjar 3
- Seitons 4,5
- Matrimoni 3,5
- Combinat Vermut 8
Frescos
- Russa 8
- Alberginia fumada, burrata i pesto 10
Clàssics
- Patates Debut 6,5
- Musclos al vermut 7,5
- Croquetes 6
- Gambetes a la sal 12
- Macarrons amb salsitxes i alfàbrega 10
- Coca de sardines 13
- Pop a la brasa 17,5
- Calamars amb ceba i tomàquet 18
- Orella de porc premsada i ximixurri 9.5
- Steak Tàrtar 16,5
- Tataki de vedella amb pesto vermell 17,5
Xup-xup
- Favetes a la catalana 12,5
- Bacallà confitat amb mongetes a la llauna 16,5
- Fricandó amb moixernons 14,5
- Galta de porc 11,5
- Tripa i capipota 10,5
Postres
- Pastís de formatge 6,5
- Escuma de crema catalana 6
- Ganache de pistatxo 7
Vins blancs
- Aloers (Penedès)) xarel•lo 27
- Clot dels Noguers 2015 (Penedès) xarel·lo 28,5
- Cisteller Xarel·lo (Penedès) xarel·lo 34
- La Cascarella Brisat (Penedès) xarel•lo 26
- L’Enclòs de Peralba Els Presseguers (Penedès) xarel.lo 28.5
- Clot dels Eixams (Penedès) malvasia de Sitges 27
- Ratpenat (Penedès) macabeu 27
- Cisteller Verbena (Penedès) incrocio i manzoni 29
- Les Brugueres (Priorat) garnatxa blanca 26,5
- Sarau (Empordà) garnatxa roja i macabeu 25
- Prohom Conceptia (Terra Alta) garnatxa i viognier 19
- Petit Costes (Costes de Cerdanya) muscat d’alçada 25
- Blanc de Boira (Costers del Segre) garnatxa 23,5
- Brandán (Ribeira Sacra) godello 24,5
- Finca Escribiente (Rueda) verdejo 23
- Jean Marc Brocard Chablis (Bourgogne) 28
- Koehler Ruprecht (Alemania) riesling 26
- Roettgerding (Alemania) riesling 29
Vins Rosats
- El Tercer (Baix Gaià) cartoixà vermell 23
- Matèria Prima Orange (Penedès) xarel•lo i sauvignon blanc 25
- Ros de Pacs Parés Baltà (Penedès) 18
- Origen Rosé Esteve i Gibert (Penedès) sumoll 18,5
- Dèria.Dos (Pla de Bages) 18
- Sierra de Toloño (Rioja) tempranillo i garnacha 21
Bombolles
- Huguet de Can Feixes Brut Nature Rva (Corpinnat) 2014 21
- Recaredo Terrers ‘19 (Corpinnat) 32
- Recaredo Serral del Vell ‘17 (Corpinnat) 40
- Blanquet Ancestral (Penedes) macabeu i xarel•lo 19,5
- Ros Marina Ancestral cuvée (Penedès) 20
- El Cinqué de 9+ Ancestral (Baix Gaià) sumoi 21
- Tres Naus Brut Nature Reserva (Cava) 18
- Colet A Priori Brut (Clàssic Penedès) 19,5
- Champagne Marie Sara Brut 39
Vins negres
- Domenio (Conca de Barberà) trepat 24,5
- Dèria (Pla de Bages) mandó 22,5
- Pascona Clàssic (Montsant) garnatxa i carinyena 28
- Lo Pare de Pascona (Montsant) garnatxa i cabernet sauvignon 38
- L’Alleu (Montsant) garnatxa i carinyena 27
- Furvus (Montsant) garnatxa i merlot 32
- Almodí (Terra Alta) garnatxa peluda 22
- Brutal (Terra Alta) garnatxa 22
- LaFou El Sender (Terra Alta) garnatxa, syrah i morenillo 27
- Els Pics (Priorat) garnatxa i carinyena 29
- La Guinardera 2019 Vi de Paratge (Priorat) garnatxa 34
- Costes dels Espadats (Costes de Cerdanya) pinot noir 40
- Goyo García Viadero Finca “Los Quemados” (Ribera del Duero) tempranillo 34
- Hinia 2012 (Rioja) tempranillo, graciano i mazuelo 28,5
- Tentenublo (Rioja) tempranillo i garnacha 25
- Parajes (Bierzo) mencía 25
- Alain Graillot Crozes-Hermitage (Roine) syrah 42
- Chateau Lacoste Borie Pauillac (Bordeus) cabernet sauvignon i merlot 44
- Domaine Faiveley Mercurey (Borgonya) pinot noir 40
- Domaine Santa Duc Les Quatre Terres (Côtes du Rhône) syrah 31