tornar a l'inici

Carta d’estiu

  • Pa de coca amb tomàquet 3,50
  • Gilda 2€/ut
  • Anxoves 00 2,25€/ut
  • Russa amb ventresca 7,50
  • Patates Debut 5,50
  • Musclos, sofregit i vermut 9,50
  • Gambeta vermella de Huelva a la sal 12,50
  • Esqueixada de bacallà 8,50
  • Tomàquets semi secs, seitons i cítrics 8
  • Coca de sardines i escalivats 9,50
  • Calamars de potera, ceba i tomàquet 14
  • Pop a la brasa, patata i pebre vermell 14,40
  • Mos de cua de vaca 9
  • Tataki de vedella, tomàquet i alfàbrega 12,50
  • Bistec tàrtar 14
  • Escuma de crema catalana 5
  • Pastís de formatge 6
  • Xocolata i praliné d’avellanes 6

Vins blancs

  • Les Someres (Penedès) malvasia i xarel.lo 14,50
  • Mas del Nen Vailet (Catalunya) muscat 14,50
  • Viña Zorzal (Navarra) chardonnay 14,50
  • Pansa Blanca (Alella) pansa blanca ecològica 17,50
  • Tres Olmos (Rueda) verdejo orgànic 17,50
  • Miranius (Penedès) xarel.lo 18,50
  • Tardatio (Penedès) malvasia de Sitges 19
  • Durona (Penedès) parellada 22

Cava

  • Rimarts Brut Nature 24 mesos 20

Vins negres

  • Lincoln (Catalunya) ull de llebre i syrah 13,50
  • Brau de bot (Catalunya) 14
  • Viña Zorzal (Navarra) graciano 15,50**
  • Vall Roja (Conca de Barberà) syrah, merlot i cabernet 16
  • Loes (Ribera del Duero) tinta del país 17,50
  • Por lo que sea (Montsant) syrah 18,50
  • Pas dels caus (Priorat) garnatxa, carinyena i syrah 19,50
  • Durona (Penedès) sumoll i garnatxa 22
  • Pies Negros (Rioja) tempranillo i graciano 22
Dibujo de la espina de una sardina