Carta
Per picar
- Olives 2
- Patates xips 1,5
- Gilda (anxova, seitó o mixta) 1,5
- Anxoves 00 2,25
- Pa de coca Triticum amb tomàquet de penjar 3
- Seitons 4,5
- Matrimoni 3,5
- Combinat Vermut 8
Frescos
- Russa 8
- Amanida de tomàquet de pagès i ceba al cop de puny a10
- Alberginia blanca esqueixada amb bacallà 10
Clàssics
- Patates Debut 6,5
- Musclos al vermut 7,5
- Croquetes 6
- Gambetes a la sal 12
- Macarrons amb salsitxes i alfàbrega 9,6
- Coca de sardines 13
- Pop a la brasa 17,5
- Calamars amb ceba i tomàquet 18
- Orella de porc premsada i ximixurri 9.5
- Steak Tàrtar 16
- Tataki de vedella amb pesto vermell 17,5
Xup-xup
- Bacallà confitat amb sanfaina 16,5
- Galta de porc 11,5
- Tripa i capipota 10
Postres
- Pastís de formatge 6,5
- Escuma de crema catalana 6
- Pastís tebi de xocolata 6,5
Vins blancs
- Aloers (Penedès)) xarel•lo 25
- La Cascarella Brisat (Penedès) xarel•lo 26
- D’Abans (Penedès) xarel•lo vinyes velles 20,5
- L’Enclòs de Peralba Els Presseguers (Penedès) xarel.lo 28.5
- Maricel Torre del Veguer (Penedès) malvasia de Sitges 24
- Clot dels Eixams (Penedès) malvasia de Sitges 27
- Tardatio (Garraf) malvasia de Sitges 25
- El Guarà (Garraf) xarel•lo vermell blanc de noir 28
- 3 de Testuan (Alella) pansa blanca i garnatxa blanca 24
- Rastell (Empordà) lledoner blanc i lledoner roig 24
- Sarau (Empordà) garnatxa roja i macabeu 25
- Prohom Conceptia (Terra Alta) garnatxa i viognier 19
- Brandán (Ribeira Sacra) godello 22,5
- Finca Cortezada (Ribeira Sacra) godello, albarinho i treixadura 29
- Finca Escribiente (Rueda) verdejo 22,5
- Jean Marc Brocard Chablis (Bourgogne) 28
- Koehler Ruprecht (Alemania) riesling 24
Vins Rosats
- El Tercer (Baix Gaià) cartoixà vermell 23
- Matèria Prima Orange (Penedès) xarel•lo i sauvignon blanc 25
- Ros de Pacs Parés Baltà (Penedès) 18
- Subtil Rosé (Garraf) malvasia blanca i malvasia vermella 35
- Origen Rosé Esteve i Gibert (Penedès) sumoll 18,5
- Sierra de Toloño (Rioja) tempranillo i garnacha 21
Bombolles
- Huguet de Can Feixes Brut Nature Rva (Corpinnat) 2014 21
- Recaredo Terrers ‘19 (Corpinnat) 30
- Recaredo Serral del Vell ‘17 (Corpinnat) 40
- Blanquet Ancestral (Penedes) macabeu i xarel•lo 19,5
- Ros Marina Ancestral cuvée (Penedès) 19
- Tres Naus Brut Nature Reserva (Cava) 16,5
- Colet A Priori Brut (Clàssic Penedès) 19,5
- Champagne Marie Sara Brut 39
Vins negres
- Alta Alella GX (Alella) garnatxa 21,5
- Dulban (Penedès) ull de llebre i carinyena 18
- Domenio (Conca de Barberà) trepat 24,5
- Xirà (Alella) syrah 21
- El Quart de 9+ (Baix Gaià) sumoi 22
- La Servera (Montsant) carinyena 22
- El Sud Alfred Arribas (Montsant) 21
- Pascona Clàssic (Montsant) garnatxa i carinyena 28
- Lo Pare de Pascona (Montsant) garnatxa i cabernet sauvignon 38
- Furvus (Montsant) garnatxa peluda i merlot 30
- Almodí (Terra Alta) garnatxa peluda 21
- LaFou El Sender (Terra Alta) garnatxa, syrah i morenillo 26
- Els Pics (Priorat) garnatxa i carinyena 28
- Artigas (Priorat) garnatxa, carinyena i cabernet sauvignon 36
- Goyo García Viadero Finca “Los Quemados” (Ribera del Duero) tempranillo 34
- Akutain (Rioja) tempranillo 25
- Tentenublo (Rioja) tempranillo i garnacha 25
- Arraiano Cume do Avia (Ribeiro) brancellao 23
- Domine de Chevalier Pessac-Léognan (Bordeaux) 26